Καλώς ήλθατε στο

«Μαϊστράλι»

Σε μία από τις πιο ξακουστές παραλίες του νησιού με χρυσαφένια αμμουδιά, τον Προβατά, θα συναντήσετε ένα από τα ομορφότερα στολίδια του νησιού, το Μαϊστράλι! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο χώρο, θα βρείτε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων για ήσυχες διακοπές και ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με ντόπιους μεζέδες και θέα το Κρητικό πέλαγος

Πως θα φτάσετε στο νησί μας

Η Μήλος διαθέτει αεροδρόμιο που εξυπηρετεί πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε ακτοπλοϊκώς, επιλέγετε ένα από τα καθημερινά δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς - Μήλος που διαθέτει πλοία συμβατικά, γρήγορα, ακόμη και τζετ με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Πως θα φτάσετε στο «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ»

Μόλις φτάσετε στο λιμάνι του νησιού, τον Αδάμαντα, μπορείτε να επιλέξετε με ποιον τρόπο θα μετακινηθείτε καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές.
- Γραμμή λεωφορείου με συχνά δρομολόγια από και προς τον Προβατά
- Πιάτσα ταξί αλλά και πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων / μοτοσικλετών.

Το συγκρότημα «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ», απέχει μόλις 7 χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα και 16 χλμ. από την γραφική πρωτεύουσα του νησιού, την Πλάκα.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Είπαν για εμάς

Πανέμορφη τοποθεσία, καθαρή παραλία και πεντακάθαρα νερά. Τα δωμάτια ακριβώς όπως περιγράφονται στην σελίδα. Άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία και πεντανόστιμα φαγητά. Θα το επισκεφθούμε ξανά το επόμενο καλοκαίρι. Ευχαριστούμε!

Βασίλης-Μαρία